Circulars


ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D’ALUMNES DEL CEIP SA BODEGA 

Benvolgudes famílies, 

Un any més iniciam el curs donant la benvinguda a tots i us presentam l’Associació de Pares i Mares (APIMA) del CEIP sa Bodega. Us animam a que us faceu socis de l’associació i hi participeu de forma activa. Per això us facilitam aquest full informatiu, la fitxa per a ser socis (la quota anual és de 20 euros per família) i el full amb la informació sobre les activitats extraescolars. 

Què fa l’APIMA? 

- Exerceix com a portaveu de les famílies davant l’equip directiu del col·legi, i també de la Federació de Pares i Mares d’Alumnes (FAPA) i la conselleria d’Educació.
- Fomenta la comunicació amb les famílies i que es transmetin preocupacions i dubtes. Els darrers cursos s’ha organitzat una xarxa d’ enllaços a cada grup de l’escola per a transmetre informació i recollir inquietuds.
- Ajuda el col·legi en l’adquisició de determinat material per als nostres fills que queda fora de les possibilitats de l’escola. Per exemple, el darrer curs es va comprar la segona meitat de l’escenari per a les actuacions, taules per al pati d’infantil, etcètera.
- Dinamitza la vida del centre amb festes (Tot Sants, Final de Curs.) i la participació al Carnaval .
- Organitza i coordina les activitats extraescolars

Per què he de ser soci?

- Perquè una APIMA amb molts socis té més representativitat i facilita la participació.
- Perquè amb les aportacions dels socis s’aconsegueixen millores per a tot el centre.
- Perquè cada curs s’estableixen acords amb comerços del barri en què, presentant el carnet de soci, s’obtenen alguns descomptes o avantatges.
- Perquè els fills de famílies sòcies tendran subvencionada per l’APIMA alguna de les activitats complementaries que es realitzin el curs 2019-2020 (a concretar amb el professorat).
- Perquè aquest any com a novetat es regalaran als socis les samarretes del centre valorades en 6 euros 

És obligatori ser soci per algun motiu? 

- És obligatori ser soci per a realitzar alguna de les activitats extraescolars (veure full adjunt).
- És obligatori ser soci per ser usuari de l’ escola matinera

Com em puc implicar més? 

- La major part d’aquestes tasques les organitzen i coordinen els membres de la Junta Directiva de forma voluntària i altruista. És necessari que més pares i mares s’hi integrin.
- També es pot col·laborar en l’organització d’esdeveniments puntuals (Carnaval, festes.) o fent d’ enllaç entre la Junta Directiva i el grup dels vostres fills.
- Participant de les assemblees que es convoquin, presentant propostes i opinions... 

Per tot això, us convidam a participar i a contribuir a crear un vincle fort entre les famílies, pensant sempre en el benestar i educació dels nostres fills. 

Els interessats en tenir més informació podeu passar per l’aula de l’APIMA (en setembre, dimarts, dimecres i dijous de 18 a 19 hores) o contactant per correu electrònic ( apimasabodega@gmail.com ). 

Agraint la vostra col·laboració, us saludam molt atentament, 

La Junta Directiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada