Qui som i projecte

L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del C.E.I.P. Sa Bodega s'ha constituït  sense ànim de lucre, sense patrimoni fundacional ni pressupost inicial i s'ha creat amb l'objecte d'assistir als pares i tutors legals dels alumnes, promoure la seva participació, col·laborar amb les activitats educatives i defensar els interessos dels alumnes, sempre treballant en estreta col·laboració amb la direcció del centre.

Som un grup de mares i pares d'alumnes que volem ser part activa en l'educació dels nostres fills i necessitem participar, ser sentits i defensar els interessos dels nostres fills en el col·legi i davant l'administració. Heu de saber que les associacions de pares tenen dret a estar representades en el Consell Escolar, l'òrgan de govern de major rang on es prendran les decisions que afecten al centre.

Per això és important tractar assumptes que afectinals nostres fills de forma col·lectiva, ja que a nivell individual amb prou feines tenim força per fer segons que peticions, sol·licituds, suggeriments, etc. Saber de primera mà quina afecta als nostres fills en la seva etapa escolar.

Som la "VEU" davant l'Escola i les institucions que gestionen l'educació, tals com a Conselleria d'Educació o Ajuntament. Així mateix ens ocupem d'una sèrie de serveis que l'escola no pot oferir i que a molts pares ens ve bé que existeixin, com les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS i la CUSTÒDIA.

Volem créixer!!! Totes les mans, idees, aportacions, col·laboracions són bones, per això d'una forma accessible, qualsevol pare/mare/tutor legal si així ho desitja pot sumar-se a nosaltres i treballar conjuntament en la mesura de les seves possibilitats. Només heu de contactar amb nosaltres.

Associa't!!!

Tots els associats tenen com a dret, entre uns altres, participar en les activitats de l'Associació i en els òrgans de govern, així com exercir el seu dret a vot assistint a l'Assemblea General. I com a obligació compartir les finalitats de l'associació i col·laborar per a la consecució de les mateixes.

És molt senzill:
1. Apuntar-se de forma personal en l'oficina o enviar-nos un correu amb les vostres dades.
2. Abonar la quota d'adhesió per família i any acadèmic, a realitzar mitjançant ingrés o transferència en el compte de l'Associació.

VINA, t'estem esperant!!!

Junta directiva:
Presidenta: Celia Mesas; Vicepresidenta: Rosario Lopez; Tresorera: Maria Mayordomo; Secretàri: Pedro Prieto; Vocal:  Santi Alvarez, , Victor Romero, Lidia Gordillo, Manuel Arevalo, Vanessa Escandell, Sonia Fernandez, Laura Rodriguez i Alicia OrtegaEL NOSTRE PROJECTE...


El projecte que duem a terme va des de la custòdia del matí fins a les activitats per a pares i mares; Des de fomentar l'esport fins a ajudar a l'estudi; Des de celebrar festes fins a intervenir davant les institucions; Des d'on necessiteu fins a on ens ajudeu a arribar.

Aquest projecte no és el d'uns quants pares que ens reunim de tant en tant, és el de tots nosaltres perquè els nostres fills disposin de la millor educació possible i les instal·lacions i materials més adequats.

Per això volem convidar-vos a formar part d'ell; perquè quants més som, mes força tindrem, perquè amb el vostre suport, els nostres fills arribaran més lluny.

Ajudeu-nos a ajudar-vos.

Ser soci de l'APIMA, és una decisió personal i per aquest motiu cada família opta si vol sumar-se al projecte de l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes, o no.

Els socis es van renovant curs a curs, per aquest motiu tots els anys us recordem que torneu a formar part del projecte i als nous pares, us convidem a formar part d'ell.

Ser soci significa que “sumem” i davant d'un organisme públic, ja sigui Conselleria d'Educació, Ajuntament, Consell Insular, Direcció del Centre,... la nostra representació tindrà força perquè se'ns escolti, per sol·licitar el que els nostres fills necessiten en la seva etapa escolar.

Ser soci també possibilita el poder realitzar activitats extraescolars i optar al servei de custòdia.

Amb els diners que es paga de quota anual per família, i amb el que recaptem a les festes que cel·lebrem, col·laborem amb el Col·legi per ajudar a aconseguir part del material que es necessita per a les activitats lúdic-educatives dels nostres fills, així com equipament o fins i tot millora de les instal·lacions ja que, per falta de dotació pressupostària, el centre no pot assumir-ho.

Ens agradaria recordar-vos que APIMA no són únicament els membres de la junta, APIMA som TOTS, tots som pares, tots som APIMA, sempre que es sigui soci i es pagui la quota anual, clar!!!

Així doncs poc queda que dir només una pregunta: Vols ser soci de la APIMA? ... Tu decideixes!!!
Fins aviat!